Uncategorized

14-3-2017 Dag 2 Week 2 De Schagraver

We beginnen de dag met inloop. Je kan een boekje over gezonde dingen maken door van alles uit de AH gids te knippen. Op een strook voetballen in de juiste volgorde plakken, in een kring rijmwoorden bedenken met een woord dat op een kaartje staat en sjoelen en dan turfen hoeveel punten je scoort.

Ik heb Olivia een beetje op weg moeten helpen. Ze was een beetje onrustig. Silke had weer is de bokkenpruik op. Ze bleef overal een beetje hangen omdat ze d’r zin niet kreeg bij het sjoelen.

Het bijbel verhaal ging over de duivel. Wat is dat, en wat wil hij.Jezus won toen hij gekruisigd werd.

Tijdens gym hielp ik bij het klimrek. De kinderen moesten klimmen en glijden. Ook hielp ik bij het balanceren op een lagen en een hogere stok. Emy vond het de eerste keer dood eng om te klimmen. Liene heeft hoogtevrees. Ze kon heel goed aangeven waar ik moest staan zodat ze zich veilig voelde. Bij het balanceren hielp ik wanneer kinderen de hoge balk eng vonden. Lynn vond het heel eng, die begeleidde ik elke keer. Ik merkte dat ik dit heet instinctief deed.

Ik hielp Teun en Benthe tijdens spelen en werken. Benthe kon goed plaatjes aanwijzen op het digibord terwijl ik voorlas. Teun kon goed aanwijzen welk woord ik als eerste voorlas, welke als tweede, etc. Na de lunch gingen we de tas met sport atributen van Teun bekijken. Reinoud was zijn jas kwijt. We gingen softbal voordoen met een zacht balletje. Om 14:00 gaan we naar een drama voorstelling van de groep 7 kinderen in de zuiderhof. Na het bekijken van de sport spullen maakten we samen een viertakt posterIMG_7542.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s